Menu

De rijschool van Amsterdam-Noord

Rijden met zekerheid en garantie

Menu

WIE ZIJN WIJ

Rijschool Marhaba is sinds Januari 2012 een jong maar inmiddels zeer professioneel Rijschool uit Amsterdam-Noord, dit maakt ons sterk. Wij werken met de nieuwste systemen qua website (overzichtelijk met duidelijke prijzen) en ook qua rijles planning met PlanGo plannings systemen. Daarnaast hebben we tegelijkertijd ook ervaring opgebouwd om het lesaanbod naar hoog niveau te brengen door gemiddeld lage prijzen met hoog kwaliteit rijles te hanteren.

Bij ons staat de leerling centraal, maar dan ook echt centraal. Ons motto is om de leerling alles te bieden om het rijlessen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij bieden garantie en zekerheid met onze unieke lespakketten zodat de leerling zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken.

Leerlingen voelen zich bij ons comfortabel en kunnen zich focussen op het rijlessen en het boeken van snelle vooruitgang. Vanaf het begin volgt de leerling een lessenstructuur waarbij het einddoel vastgesteld staat. In elke les wordt er gestreefd naar zoveel mogelijk vooruitgang om het doel binnen handbereik te krijgen.